De koop ongedaan maken kan binnen 14 dagen onder de volgende voorwaarden:

  • Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn; geen gebruikssporen vertonen.
  • De verpakking en toebehoren moeten in orginele staat zijn.
  • Speciaal voor u bestelde artikelen kunt u niet ruilen.
  • Voedingsmiddelen kunt u niet ruilen.

Procedure
U stuurt het artikel op eigen kosten en op eigen risico terug. Ongefrankeerde zendingen en zendingen onder rembours worden door ons niet aangenomen. Vermeldt bij uw retourzending graag uw naam en factuurnummer. U kunt eventueel gebruik maken van het herroepingsformulier.

Wanneer u dit wenst kunnen wij u een PostNL retouretiket mailen, kosten hiervan zijn €5,95. Deze kosten betaald u bij inlevering van het pakket bij het PostNL punt. Bewaar het verzendbewijs goed. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken kunt u ons mailen: info@damesvandethee.nl

Retour betaling
Bij het retour sturen van de complete order zal het gehele aankoopbedrag (inclusief betaalde verzendkosten oorspronkelijke order) binnen 14 dagen teruggestort worden op het door u gebruikte bankrekeningnummer. Bij retourzending van een gedeelte van de order zullen de eventueel betaalde verzendkosten van uw oorspronkelijke order niet worden vergoed. 

Retouradres
U kunt de producten, zorgvuldig verpakt, retour zenden naar:
Dames van de Thee
Abdijlaan 24
1935 BH Egmond-Binnen

Aansprakelijkheid
Dames van de Thee is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede neutrale verpakking. Wanneer dit gebeurt kunnen wij helaas de retourzending en het aankoopbedrag niet vergoeden.

Bestelling beschadigd aangekomen of defect
Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, neem dan direct contact met ons op, graag binnen 4 werkdagen. Wij zullen uw klacht beoordelen en zoeken naar een passende oplossing.

Ruilen
Het is mogelijk om artikelen te ruilen. Het makkelijkst is door de artikelen te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo ziet u direct of het artikel nog beschikbaar is. 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Dames van de Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel