Ben je momenteel bezig met afvallen, dan is Pu-Erh thee een goede thee die je hierbij kan helpen. Maar waarom werkt Pu-Erh dan zo goed als je wilt afvallen?

Pu-Erh

Pu-Erh wordt als zwarte thee uit de theestruik (Camellia sinensis) gewonnen, en wel uit de soort de Qingmao. De Qingmao-theestruik wordt groter dan de normale Camellia-Sinensis-plant en geldt als een der oudste vormen van theeplant. Deze planten stammen uit het gebied rondom de stad Pu'er in de Chinese provincie Yunnan. De thee wordt daar gedurende de afgelopen 1700 jaar reeds vervaardigd. 

Vooral het fermenteringsproces van de thee is bijzonder, de thee wordt na het oogsten langdurig gerijpt. Dit vindt plaats onder hoge luchtvochtigheid. De thee heeft een milde smaak. Mensen in China zien de thee als een middel tegen vele gezondheidsklachten, de thee zou diverse kwalen kunnen verhelpen. In China wordt de thee vaak 'rode thee' genoemd.

Voordelen Pu-Erh

In de thee vind je veel minerale stoffen terug, het voordeel hiervan is dat de darmen ontslakt worden en de stoffen ten goede komen aan de spijsvertering. Daarnaast wordt je bloed gezuiverd en verlaagd de thee het cholesterolgehalte in je lichaam. 

Er zijn eigenlijk 9 positieve punten die deze thee kent:
1) Stimulering van je spijsvertering
2) Bevordering van de darmwerking
3) Vermindering van het hongergevoel
4) Ontslakking en reiniging van de darmen
5) Verbetering van de vetverbranding
6) Zuivering van het bloed
7) Verlaging van het cholesterolgehalte
8) Versterking van het immuunsysteem
9) Leidt tot afvallen

Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar Pu-Erh. In combintie met gezonde voeding vielen de proefpersonen verschillende kilo's af. Pu-Erh thee bevat wel cafeïne. Bij elke maaltijd één kopje Phu Erh is voldoende, op die manier voorkom je dat je teveel cafeïne binnenkrijgt.

 

Sorteer op
  • Dames van de Thee -Gingerbread Tea-
    Dames van de Thee -Gingerbread Tea-

    Dames van de Thee
    Gingerbread Tea∙ Heerlijke zoet-kruidige mix. Pu-Erh thee met kruidnagel, amandel, stukjes cacaoboon, steranijs, kaneel en een vleugje roze peper. Een goede uitgebalanceerde melange met een feestelijk…

    € 4,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Dames van de Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel